Prijsindexering 2024

Prijsindexering 2024

Via deze weg willen we u op de hoogte brengen van de prijswijzigingen per 1 juli 2024 op onze diensten.

Voor de verbindingen gaat dit echter met terugwerkende kracht per 1 juni 2024.

Indexering prijzen
Elk jaar stijgen de prijzen in Nederland door inflatie. Dat heeft ook effect op onze kosten. Deze kosten mogen wij op basis van de Algemene Leveringsvoorwaarden doorberekenen. Daarom passen wij jaarlijks onze prijzen en tarieven aan. Zo kunnen wij blijven investeren in de kwaliteit, stabiliteit en veiligheid van onze producten, diensten en netwerken.

Voor de prijsindexatie gebruiken wij de gemiddelde jaarmutatie van de Consumentenprijsindex 2023 die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) jaarlijks vaststelt. Deze is vastgesteld op 3,8%. Vanaf 1 juni 2024 wijzigen we onze tarieven daarom met 3,8%.

– Vaste telefonie abonnementen zullen niet worden geïndexeerd.
– het verkeer naar Oekraïne blijft voorlopig gratis.

Vragen
Heeft u nog vragen of opmerkingen, belt u dan gerust met ons op 050-2050400 of stuur ons een e-mail.