Hier vindt u een overzicht van zowel afgeronde als lopende klantcases.

Cornelis Bedrijfsauto's B.V.

Systeem Beheer, Connectivity, VoIP, Online-Backup, WaaS, Webdevelopment

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van switches, servers, pc’s, firewalls. Als toevoeging zijn ook de verbindingen tussen de locaties en het internet koppelt via WideM haar netwerk. Over deze verbindingen worden internet, VoIP en Online-Backup geleverd. Elke locatie is vervolgens voorzien van WiFi-as-a-Service. Ook is er een website gerealiseerd welke makkelijk onderhouden kan worden (www.cornelis-bedrijfsautos.nl).


Online Viltglijders

Telefonie, Webdevelopment, SEO en SEA

WideM beheert en onderhoud de basis apparatuur. Daarbij is er een webshop gemaakt in WordPress. De website wordt op een apart platform voor het sneller kunnen hosten van de website.


Synergon SW

Systeem Beheer, Narrow Casting, VoIP, Connectivity, Storage

WideM ondersteunt de ICT-afdeling d.m.v. het beheren en onderhouden van het VMware Cluster en het recent geleverde storage cluster. Ook ondersteunt WideM bij complexe vraagstukken op ICT gebied. Narrow Casting is op basis van XIBO uitgerold op alle locaties. Het Facilitair Contact Centrum heeft een VoIP telefooncentrale op maat gemaakt, met een mini call-center inrichting. Redundante verbindingen (glas en koper) zorgen ervoor dat alle locaties met elkaar gekoppeld zijn.


Huisartsenpraktijk Booij en Wierenga

Systeem Beheer, Online-Backup, WaaS

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van switches, servers, pc’s, firewalls al sinds 2000. Online-Backup en WiFi-as-a-Service worden geleverd om betrouwbaarheid en flexibiliteit te leveren.


Tandartspraktijk Schepman-Drenth

Systeem Beheer, Connectivity, VoIP, Online-Backup

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van de pc’s. Ook levert WideM de verbinding waarover VoIP en Online-Backup worden geleverd.


Waddengenot B.V.

Systeem Beheer, Connectivity, VoIP, Online-Backup, WaaS, Webdevelopment

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van switches, servers, pc’s, firewalls. Tussen de verschillende gebouwen is WiFi gerealiseerd en wordt er ook internet geleverd. Over deze verbinding worden VoIP en Online-Backup geleverd. Daarnaast is er een website gemaakt welke het hele werkterrein belicht van Waddengenot B.V. (www.waddengenot.nl).


Tandartspraktijk Booij

Systeem Beheer, VoIP, Online-Backup

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van de pc’s, levert de verbinding en WiFi. VoIP en Online-Backup worden ook geleverd.


Tandartspraktijk Van Ketwich Verschuurlaan

Systeem Beheer, VoIP, Online-Backup, Webdevelopment

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van de pc’s, levert de verbinding en WiFi. VoIP en Online-Backup worden ook geleverd. Daarnaast is er een website ontwikkeld (www.tandartspraktijkvkv.nl).