Geen korte termijnvisie, maar oplossingen voor de klant.

WideM adviseert, ondersteunt en realiseert U bij automatisering, telefonie, grafische en cloud oplossingen.

Onze brede kennis en ervaring heeft als grote voordeel dat we veel trajecten kunnen begeleiden en/of uitvoeren. Hierdoor hoeft u niet met meerdere partijen rond de tafel te zitten, waardoor het bekende vinger wijzen tussen de partijen niet van toepassing is. Door de diversheid van onze klanten zijn wij in staat voor elke klant een passende oplossing aan te dragen.

WideM richt zich op het adviseren en uitvoeren van automatisering, telecommunicatie, internet gerelateerde diensten en telefonie.

Bovenstaande tekst lijkt natuurlijk veel op andere ICT bedrijven. Echter, WideM heeft een andere manier van werken. Het gemiddelde bedrijf werkt volgens het principe hoe winst te maken, dat is echter niet ons uitgangspunt. WideM bied oplossingen en kijkt naar de lange termijn. Het resultaat hiervan is een betrouwbaar klantenbestand.

Business Partners

Onderstaande business partners werken wij mee samen om onze dienstverlening te verbreden.

MCCS

Ondersteunende Partner

MCCS is een all-round ICT dienstverlener in de breedtse zin van het woord en is gespecialiseerd in de advisering, levering, implementatie, onderhoud en beheer van hoogwaardige en betrouwbare ICT infrastructuren.


Tillema Telecom

Ondersteunende Partner

Tillema Telecom is uw partner voor beveiliging, automatisering, netwerken en telefonie (traditioneel en VoIP). Zowel zakelijk als particulier bent u bij Tillema Telecom aan het juiste adres.

Solution Partners

Onderstaande merken werken wij mee.