Automatisering

Automatisering in de breedste zin van het woord

WideM richt zich op de aanleg en het onderhoud van kleine tot grote kantoornetwerken. Advies, implementatie, migratie, installatie, optimalisatie en beheer kunnen wij u mee van dienst zijn. Daar waar de grote bedrijven uiteindelijk toch onderverdeeld zijn, is er geen overzicht.

Uurtarief€ 80,- / per uur.Meer Informatie

Aanleg / Uitbreiding

Wilt u een nieuw netwerk, nieuwe server, werkstation, printer of software , wij implementeren alle mogelijke combinaties. Ook kunnen wij helpen met uitbreidingen en/of verhuizingen.

Advies

Gaat u een nieuw project beginnen of uitbreiden, dan denken wij graag met u mee. Door jarenlange ervaring en brede kennis kunnen we u goed adviseren.

Onderhoud

Onderhoud is belangrijk voor uw hardware en software. Alles heeft nu eenmaal onderhoud nodig, immers u kunt als gebruiker toch niet zonder uw systemen?

Bekabeling

De aanleg van data- en telecom-bekabeling doen wij via een partner zij is gecertificeerd in het aanleggen van UTP CAT5e, CAT6 en Fiber / glasvezels.

Werkgebied

Ons werkgebied is primair in de drie noordelijke provincies (Groningen, Friesland en Drenthe). Uiteraard komen wij tegen vergoeding ook in de andere provinciesne.