Synergon SW

Systeem Beheer, Narrow Casting, VoIP, Connectivity, Storage

WideM ondersteunt de ICT-afdeling d.m.v. het beheren en onderhouden van het VMware Cluster en het recent geleverde storage cluster. Ook ondersteunt WideM bij complexe vraagstukken op ICT gebied. Narrow Casting is op basis van XIBO uitgerold op alle locaties. Het Facilitair Contact Centrum heeft een VoIP telefooncentrale op maat gemaakt, met een mini call-center inrichting. Redundante verbindingen (glas en koper) zorgen ervoor dat alle locaties met elkaar gekoppeld zijn.


Cornelis Bedrijfsauto's B.V.

Systeem Beheer, Connectivity, VoIP, Online-Backup, WaaS, Webdevelopment

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van switches, servers, pc’s, firewalls. Als toevoeging zijn ook de verbindingen tussen de locaties en het internet koppelt via WideM haar netwerk. Over deze verbindingen worden de VoIP en Online-Backup geleverd. Elke locatie is vervolgens voorzien van WiFi-as-a-Service.


Huisartsenpraktijk Booij en Wierenga

Systeem Beheer, Online-Backup, WaaS

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van switches, servers, pc’s, firewalls. Online-Backup en WiFi-as-a-Service worden geleverd om betrouwbaarheid en flexibiliteit te leveren.


Tandartspraktijk Schepman-Drenth

Systeem Beheer, Connectivity, VoIP, Online-Backup

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van de pc’s. Ook levert WideM de verbinding waarover VoIP en Online-Backup worden geleverd.


Waddengenot B.V.

Systeem Beheer, Connectivity, VoIP, Online-Backup, WaaS

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van switches, servers, pc’s, firewalls. Als toevoeging zijn ook de verbindingen tussen de locaties en het internet koppelt via WideM haar netwerk. Over deze verbindingen worden VoIP en Online-Backup geleverd. Elke locatie is vervolgens voorzien van WiFi-as-a-Service.


Tandartspraktijk Booij

Systeem Beheer, VoIP, Online-Backup

WideM beheert en onderhoud de ICT infrastructuur van de pc’s. VoIP en Online-Backup worden ook geleverd.